снимка BGtourism.BG
Slide
Slide

Кранево. България домакинства за четвърти път на европейско първенство по плажен тенис за мъже и жени. То ще се проведе от 5 до 8 септември във ваканционно селище „Терма вилидж“, а в проявата ще се включат 19 нации. У нас пристигат №1 в света при мъжете и жените, а зрелищната им игра всички могат да наблюдават безплатно.

Българският тим е облечен с екипи на Asics

От днес сили мерят юношите и девойките до 14 и 18 години, като страната ни е представена от десетина състезатели. Капитаните на първите шест държави, които вече са тук – Русия, Франция, Италия, Германия, Полша и Испания, днес похвалиха плажа, като споделиха, че е удоволствие да играят на финия пясък.

Двубоите при младежите се радват на голям интерес от страна на туристите от Кранево и Албена. За провеждането на срещите домакините от „Терма вилидж“ изградиха модерен център от 10 игрища за плажен тенис.

В европейското по плажен тенис ще участват отборите на Италия, Русия, Сан Марино, Испания, Франция, Австрия, Кипър, Чехия, Естония, Германия, Англия, Гърция, Унгария, Израел, Латвия, Холандия, Полша и Португалия. Европейското първенство по плажен тенис се организира със съдействието на „Банкя“, Power Ade, Asics, Grand Optics и Corteva agriscience.

СПЕЦИАЛНO ЕСЕННО ПРЕДЛОЖЕНИE 3=4+Балнео пакет

Сподели публикацията