Един от най-красивите плажове в България домакинства на еврошампионата по плажен тенис, чужденците са впечатлени от финия пясък
Един от най-красивите плажове в България домакинства на еврошампионата по плажен тенис, чужденците са впечатлени от финия пясък
Slide
Slide
Slide
Slide

Кранево. България домакинства за четвърти път на европейско първенство по плажен тенис за мъже и жени. То ще се проведе от 5 до 8 септември във ваканционно селище “Терма вилидж”, а в проявата ще се включат 19 нации. У нас пристигат №1 в света при мъжете и жените, а зрелищната им игра всички могат да наблюдават безплатно.

Българският тим е облечен с екипи на Asics

От днес сили мерят юношите и девойките до 14 и 18 години, като страната ни е представена от десетина състезатели. Капитаните на първите шест държави, които вече са тук – Русия, Франция, Италия, Германия, Полша и Испания, днес похвалиха плажа, като споделиха, че е удоволствие да играят на финия пясък.

Двубоите при младежите се радват на голям интерес от страна на туристите от Кранево и Албена. За провеждането на срещите домакините от “Терма вилидж” изградиха модерен център от 10 игрища за плажен тенис.

В европейското по плажен тенис ще участват отборите на Италия, Русия, Сан Марино, Испания, Франция, Австрия, Кипър, Чехия, Естония, Германия, Англия, Гърция, Унгария, Израел, Латвия, Холандия, Полша и Португалия. Европейското първенство по плажен тенис се организира със съдействието на “Банкя”, Power Ade, Asics, Grand Optics и Corteva agriscience.

СПЕЦИАЛНO ЕСЕННО ПРЕДЛОЖЕНИE 3=4+Балнео пакет

Сподели публикацията