Slide
Slide

Св. Св. Константин и Елена. Световният ден на здравето ще бъде отбелязан на 10 април с 3-часов аква маратон в AQUAHOUSE Thermal & Beach в курорта Св. Св. Константин и Елена край Варна.

Началото ще бъде поставено в 9.30 часа от Рори Филипова с водна гимнастика. Час по-късно тя ще предаде щафетата на Диан Фурчев за Аква зумба, а Гери Петрова ще потопи участниците в последния час на маратона във водата с Аква аеробика.

Програмата е безплатна за гостите на комплекса във Водна и Термална зона на 10 април 2021 г, и ще се проведе във въшния басейн на Водна зона /при добри метеорологични условия/ или в закрития басейн във Водната зона на комплекса. Инициативата доказва за пореден път, че спортуването във вода може да бъде извор на здраве, сила и добро настроение.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията