Slide
Slide

Правец. RIU Pravets Golf&SPA Resort ще бъде домакин на поредния турнир от тенис веригата Weekend Tour.

Приятелите на тениса от цялата страна ще се съберат от 16 до 18 април, за да се наслаждават на любимия си спорт и на прекрасните възможности, които Риу Правец предлага.

RIU Pravets Open – WT 2021 ще предложи на състезателите и техните близки оспорвани мачове, безплатни уроци по голф и спокойствието на Стара Планина.

Форматите, които ще се играят, са сингъл мъже и жени, смесени двойки и двойки мъже, а организаторите очакват тенисисти с различни умения, обединени от любовта си към спорта.

Голфът и тенисът са сред най-безопасните спортове по време на пандемия, затова в комплекса до Правец са готови да приемат звездите на веригата с техните семейства. Организаторите ще следят за стриктното спазване на часовете на игра и за поддържане на задължителната дистанция между играчите, а всички мачове ще са без публика.

Програмата на RIU Pravets Open започва в петък с тренировки и аклиматизация. В събота ще се играят срещите в групите, а в неделя са елиминациите, двойковите турнири и финалите. Освен това всички ще могат да направят първи стъпки в голфа с помощта на лицензиран инструктор, а онези, които вече са взели първите си уроци, ще могат да се усъвършенстват. На разположение на участниците ще бъде СПА центърът на комплекса с вътрешен басейн и термална зона.

Записването за RIU Open – WT2021 все още е отворено, а заявки за участие могат да се направят на www.weekendtour.bg.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията