Slide
Slide

София. Хърватия е дестинация, покорила сърцата на милиони туристи от цял свят. Самият Джордж Бърнард Шоу описва една от основните забележителности с думите „Онези, които търсят рая на Земята, трябва да дойдат в Дубровник“.

НОВА ГОДИНА в Перлата на Адриатика ДУБРОВНИК

А какво по-подходящо време за посещение на Дубровник от Нова година?! Затова от Абакс предлагат една вълнуваща и пленяваща програма, която ще Ви потопи в празничната атмосфера на града. Датата е 31 декември 2021 г., а основно предимство на програмата е директният полет, който отнема около 60 минути и се изпълнява от авиокомпания Гъливер.

Нова година в Дубровник – Hotel Lero 4*

При изборът на хотел, туристите могат да се спрат на Adria Dubrovnik 4* или Lero 4*, разположени на минути от центъра, с просторни стаи, предлагащи уюта на дома.

Нова година в Дубровник – Hotel Adria Dubrovnik 4*

Разбира се от туроператора са помислили и за сигурността и безопасността на туристите, затова пакетните цени включват и две застраховки (Медицинска и Отмяна на пътуване), покриващи риска от заразяване с COVID-19.

Дубровник е една от най-търсените дестинации към момента, заради облекчения режим на пътуване. За влизане в страната се изисква PCR или aнтигенен тест, а за ваксинирани и преболедували туристи – само зелен сертификат.

Запознайте се с всички предложения на Абакс тук – ОФЕРТИ

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията