Снимки Planet Travel Center
Slide
Slide

София. Над 150 българи вече резервираха своята новогодишна ваканция в Лапландия, съобщи за Bgtourism.bg Дарина Стефанова – собственик на Planet Travel Center – туроператорът, който за поредна година организира чартър от София до Рованиеми. Пътуването до дестинацията от приказния свят е на 29 декември с авиокомпания European Air Charter, а предложението включва 5 нощувки.

Всички с огромно нетърпение и вълнение очакват екскурзията до “Селцето на Дядо Коледа”, която ще бъде още на втория ден от пристигането. Там туристите може да изпратят истинско писмо с пожелания за следващата година, което техни близки да получат. Тук ще бъде и срещата им с истинския Дядо Коледа. В селцето туристите ще могат да си закупят сувенири от атрактивните магазинчета в района. В програмата е включено героично прекосяване на Северния полярен кръг. На всички герои се връчва сертификат за това събитие.

В “Санта Парк” е включено посещение на пещерата на приказните елфи, изпълнено с много развлечения и изненади.

„Магическо влакче” ще понесе туристите през четирите годишни времена към подземни работилници. Там се намира училището за елфи, което очаква своите нови ученици. Всички „випускници“ ще получат почетното звание „Елф – истински помощник на Дядо Коледа“ и веднага ще могат да пристъпят към приготвянето на подаръци. Програма с елфски танци и дискотека. В парка е интересно както за деца, така и за възрастни.

На място допълнителни екскурзии могат да направят изживяването на българските туристи още по-незабравимо като посетят Еленската ферма, да отидат на гости на … троловете, да отскочат до Ледената галерия и Ледения Бар в компанията на Ледената кралица, да посетят арктическия зоопарк Рануа и още много допълнителни интересни предложения.

Неповторимото изживяване излиза близо 3 хиляди лева на човек, а за най-малките туристи има отстъпки. Все още има много малко свободни места за предложението Нова година в Лапландия. Тук може да бъде разгледана цялата програма, а допълнителна информация може да получите на националния телефон на Planet Travel Center 0700 16 200.

За любителите на топлите дестинациите са предложенията на компанията през декември с директни полети до Малдивите и Египет, както и чартърите до Сейшелите, които се реализират с партньори.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията