Slide
Slide

Бургас. Нищо, че е октомври – времето в Бургас е винаги подходящо за хубава бира и добра компания! Първият уикенд на месеца ще ви предложи 3 локации със страхотна бира и вкусна храна, където да се презаредите и прекарате приятно свободното си време.

Ето кои са локациите, включени в тематичния уикенд:

1. Papa beer е биреното бижу на Бургас. То ще ви очарова с интересен дизайн и приятна атмосфера. През двата почивни дни грабвайте компанията и заповядайте на BBQ Апокалисис от The BURGS / Дъ БУРГС и крафт бира от Beer Bastards. #ДаОтидешвБургасИдаНеВидишПапата

2. Как ви звучат тези вкусотии – занаятчийски сладолед, направен с бирата от Metalhead Brewery, бирени палачинки, гофрети?! На нас ни звучат много добре и са едни от нещата, които няма да изпуснем през уикенда в Бургас. Всички тези глезотийки и голямо разнообразие от майсторски направени бири, може да намерите в парк „Минерални бани“ при приятелите ни от пивоварна Metalhead.

3. Третата супер локация е Пивоварната. Няма как да изпуснем това местенце, част от богатата съкровищница на Бургас! Там ще може да опитате различни крафт бири – Бургаски пейл ейл, червена бира Veritas, Veritas Weizen, Veritas Lager… и всяка от тях е със собствен характер и автентичен вкус. Комбинират се чудесно с гриловани зеленчуци, леки сирена, различни сладкиши и морски деликатеси!

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – 2 милиона читатели!

Сподели публикацията