Slide
Slide

Св. св. Константин и Елена. Първият български морски курорт Св. св. Константин и Елена отново събира любители на аматьорския тенис на 3 и 4 юли за 13-тото издание на турнира за купата на курортния комплекс. За поредна година във форматите сингъл мъже, двойки мъже и двойки жени се включат състезатели от цяла България. Запълнени са всички квоти.

При двойките мъже турнирът ще е в 4 групи по 5 отбора, при жените ще е в групи, а при индивидуалните ще е в групи или елиминации с гарантирани два мача. Главен съдия на турнира е Кристин Грозданов. 13-тият тенис турнир „Св. св. Константин и Елена къп“ 2021 се провежда по инициативата „Уелнес фонд“ и през годините се утвърди като едно от най-чаканите състезания в аматьорския тенис.

Турнирът е национален, а с всяко ново издание много от участниците търсят реванш за по-добро представяне. Отличията са уикенд ваканции, мобилни апарати, предметни награди. За всички състезатели е осигурен свободен достъп до термалния комплекс на курорта, където могат да отидат на плаж или СПА и да възстановят силите си с лечебна минерална вода. Турнирът се осъществява с подкрепата на A1, Община Варна, Тенис клуб „Супер спорт“, „Есен Спорт“ и със съдействието на Хотел Балнео & СПА Азалия, Хотел „Приморски“ и Аквахаус Термал & Бийч.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията