снимка Руслан Йорданов, bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Най-голямото и престижно международно туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“, на което Национална информационна агенция Bgtourism.bg е дългогодишен медиен партньор, ще се проведе онлайн през април, съобщават организаторите.

По традиция – туристическата борса се реализира всяка година през февруари, но заради ситуацията с Ковид-19, бе преместена за април. Предстоящото издание ще бъде дигитално, а като присъствена форма е планирано да бъде през ноември 2021 г., посочват организаторите, чиято цел е здравето на партньорите и посетителите да бъде съхранено.

Министерство на туризма започва изплащане на държавната помощ от 51 млн. лв.

Съобщение от организаторите на „Ваканция и СПА Експо“

„Нашите очаквания за пълна отмяна на ограниченията за провеждане на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, изложения и други, за съжаление не се оправдаха. Разрешените 30% заетост на залите не са достатъчни за пълноценно и ефективно присъствено събитие.

Съобразявайки се с обективната обстановка, както в страната така и в глобален план, и за да запазим най-голямото професионално изложение на туристическия бранш ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, като сигурно място за срещи и правене на бизнес, променяме периода на провеждане на м. ноември 2021“, съобщават организаторите.

Новият туристически сезон идва с иновативен български продукт, премиерата е днес

Те посочват, че продължават ефективната подготовка на събитието през април в дигитален формат, като възможност за осъществяване на така необходимата в този момент професионална платформа за рестарт на бизнеса и представяне на предстоящия летен сезон.

На всички компании с потвърдени заявки за изложението, които препотвърдят своето участие през м. ноември, се предлага 30% отстъпка от цената за Виртуалното издание през април.

HOLIDAY & SPA | VIRTUAL SHOW | SUMMER EDITION – 22 – 25.04.2021

  • Интерактивно виртуално пространство, достъпно 24/7, от всяка точка на света, в безопасна среда, с богати формати на съдържанието и обособени функционални зони: Expo Area, Networking Place, Business Card Exchange, Event Hall, Travel Market, Virtual Coffee;
  • Неограничен брой щандове на изложители с интерактивни елементи, чат в реално време, конкретни оферти и рекламно съдържание, видео материали, онлайн срещи, размяна на визитки с участници и посетители;
  • HOLIDAY&SPA Virtual Show ще бъде достъпно на: http://holidayfair-sofia.com; https://travelmarket.bg; https://urboapp.com;
  • След затваряне на събитието съдържанието ще остане онлайн до 30 юни 2021 г., което позволява на участниците и посетителите все още да намират важна информация и контакти.

HOLIDAY & SPA EXPO | REAL EXHIBITION – 24–25.11.2021

  • Удължен срок на отстъпката за ранно записване до 10 август 2021 г. с непроменени условия и цени!
  • Промяната в датите ни дава възможност да проведем събитието в традиционните зали в централната сграда на Интер Експо Център-София.
  • Ако вече сте потвърдили участие в изложението, свържете се с нас, за да обсъдим Вашите нагласи и очаквания и да уточним позицията на Вашия щанд.
  • Документите за участие с актуализирани дати скоро ще бъдат налични в уебсайта на изложението: http://holidayfair-sofia.com

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията