Slide
Slide

Кранево. Хотели по Черноморието ни, които работят и посрещат гости, се опитват да спасят резервациите на чуждестранните туристи след въвеждането на отрицателен PCR тест при влизане в страната ни.

Мярката е в сила от 29 януари до края на април и бе посрещата от румънците, които са сред най-многобройните туристи в страната ни, с много отказани резервации. Част от хотелиерите, които бяха затворили своите обекти – отложиха отварянето им.

Главните герои в хитовия сериал „Влад“ обичат да почиват в България, били са в Балчик

През зимните месеци северните ни съседи имат традицията да идват у нас основно за релакс и подсилване на имунната система в СПА центровете, семеен уикенд, за празници като Св. Валентин и други поводи.

За да дойдат в страната ни сега румънците трябва да направят допълнителен разход за PCR тест. Малкото са хотелите, които са отворили и се опитват да спасят резервациите на чуждестранните туристи. Един от тях е 5-звездният „Терма Еко“ в Кранево, който компенсира своите гости с ваучер на стойност 30 евро за СПА услуги в хотелските СПА центрове на комплекса.

Ваучерът се дава при предоставяне на PCR тест от чужденците и при резервация за 3 или повече нощувки, споделя пред Bgtourism.bg изпълнителният директор на „Терма вилидж“ Максим Секов.

Запознайте се с актуалните предложения на „Терма Еко“ тук

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация! 

Сподели публикацията