Slide
Slide

2020 г. бе различна. Изпратихме я с надежда за здраве и благополучие! С надежда да бъдат съхранени повече човешки животи и бизнеси в условията на коронавирус, а световната пандемия по-бързо да отшуми. Оценихме свободата, която сме имали да се срещаме. Оценихме възможностите, които сме имали да пътуваме без ограничения. Оценихме шанса, който сме имали да работим. Оценихме, че най-важно е да бъдем здрави и хората, които обичаме да бъдат до нас!

Благодарим Ви скъпи читатели, че Ви има!

Благодарим Ви партньори и приятели, че сте с нас!

В условията на криза може да звучи странно, но е факт, че за нас това бе най-успешната година. Няма да говорим и да Ви затрупваме със 7-цифрени числа за трафик и за най-много прочетени публикации. Днес имаме много, много повече читатели от преди година – вече имаме една  прекрасна, сериозна и достойна за уважение аудитория, която изградихме с много труд и отдаденост! Днес имаме много, много партньори и приятели! Цифрите ни показват, че вървим по правилен път, но най-важното е благодарността, която получаваме всеки ден от Вас по електронните пощи, в социалните мрежи, в срещите си помежду ни!

Ние не търсихме скандалните новини, за да трупаме трафик. Ние спряхме да се доказваме и да се състезаваме! Не изневерихме на стила си на работа, който ни прави уникални и отговаря на най-високите журналистически стандарти, а това открои необходимостта и значимостта на медията ни. Ние застанахме пред Вас с нашите имена, с опита си и желанието си заедно да бъдем коректно информирани и да реализираме нови проекти!

Благодарим, Ви, че оценихте нашите ежедневни усилия и избрахте bgtourism.bg за Ваш първи и авторитетен източник на информация в морето от сайтове в глобалната мрежа. В условията на криза ние доказахме своята отговорност – да бъдем актуални, интересни и на първо място достоверни, да се съобразяваме, че нашата информация е значима за бизнеси и човешки съдби! Всеки ден от годината да Ви поднасяме най-важното от туризма!

Изпратихме 2020 г. с реализацията на най-новия проект на Национална информационна агенция bgtourism.bg – списание Destinations – ultimate guide for your holiday, който се радва на огромен интерес в България и по света.  Благодарим на всички, които обичат туризма и създават съдържание, което представя по най-добрия начин страната ни, а в днешно време тя има необходимост от повече добри посланици!

Бъдете живи и здрави – Вие и семействата Ви, Вашите приятели и колеги! Хубава 2021 г.! Бъдете истински и правете добри неща!

Руслан Йорданов
Собственик на bgtourism.bg
и списание Destinations – ultimate guide for your holiday

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията