Slide
Slide

Контузия го разделя с футбола, учи в престижен университет в Милано, а днес раздава щастливи ваканции на своите клиенти, които посещават различни и невероятни дестинации

Стара Загора. Това е една интересна история, чието продължение е да зарадва деца без родители. Идеята е на бивш талантлив футболист от Стара Загора, който е играл в италианското футболно първенство. Правил е това на най-високо ниво – в Сериа А, с отбора на Перуджа. Днес той е в туристическия бизнес. Да, това е Тодор Иванов.

Като юноша той тръгва от частния футболен клуб Траяна и Берое. След това директно заминава за Италия. Бил е част от отбора на Перуджа като трети вратар. Няколко пъти е бил преотстъпван в по-долните дивизии.
“В Перуджа бях между 2000 и 2003 година. Тренирал съм с играчи като Фабрицио Миколи, Фабио Гросо, Желко Калач, а треньор беше великият Серсе Козми. След тежка контузия спрях с футбола и започнах да уча в един от най-престижните университети в Милано. По-късно се завърнах в България и започнах от най – ниското ниво в туризма, за да направя години по – късно един от най-успешните туроператори в България“, сподели за информационна агенция BGtourism.BG Тодор Иванов.
Вече 13 години е в туристическия бизнес, а от 5 години е управител на Condor Holiday и Condor Sport Travel & Events. Двата бранда са водещи в своя сектор – екскурзии и спортен туризъм.

Наскоро решил да направи книга „Туризмът и светът – такива, каквито ги видях“. Тя съдържа 350 страници лични истории, описва своя живот от времето, когато е бил във футбола, после в туризма. Разказал е за 15-те дестинации, които е посетил по света. Има и специална глава за България от времето, когато е отговарял за 1000 италиански туристи на седмица в Слънчев бряг.

„Тази книга я правя изцяло благотворително, защото мисля, че всеки трябва да усети магията на пътуването! С всеки един събран лев ще пратя различни деца без родители или в неравностойно положение по различни краища на света!“, споделя за BGtourism.BG авторът.

Книгата ще бъде готова през май, ще можете да си я поръчате на следния имейл todor.ivanov@condorholiday.bg

С това всеки ще подкрепи благотворителната кауза на Тодор Иванов да изпрати повече деца на екскурзия по света.

Сподели публикацията