Slide
Slide

Във фейсбук поискаха оставката на Ангелкова, представители на туристическия бранш изразиха сериозни съмнения относно резултатите от финалния вот

София. Министерството на туризма ще връчи третите Годишни награди в туризма. Официалната церемония ще се състои на 11 декември 2018 г. в София. Събитието ще започне в 18:30 часа, в зала „Концертна“ на Централния военен клуб.

Домакин на церемонията е министърът на туризма Николина Ангелкова, сред официалните гости ще са председателят на 44-тото Народно събрание Цвета Караянчева, министрите на труда и социалната политика Бисер Петков и на младежта и спорта Красен Кралев. На събитието ще присъстват още посланици, народни представители, кметове, представители на бизнеса, туристическите организации, работодатели, медии и др.

Победителите в Годишните награди в туризма се оценяваха в 16 категории на два етапа. През първия всеки желаещ можеше да подаде кандидатурата си съгласно Правилата за кандидатстване, публикувани на интернет платформата www.tourismawards.bg. Гласуването за финалистите започна на 13 ноември и продължи до 5 декември, като в този период хиляди потребители подкрепиха своите фаворити. Представители на туристическия бранш изразиха своите съмнения за гласуването по време на вота и реалността на  крайните резултати.

Във фейсбук дори поискаха оставката на министъра на туризма Николина Ангелкова заради начина, по който бе проведено допитването и заради цялостната й политика в бранша. За множеството гафове на организаторите на туристическите награди и неподготвеността на ведомството да проведе престижната анкета BGtourism.BG вече запозна многобрайната си аудитория.

Министър Ангелкова си заслужи златен скункс заради серия от гафове в конкурса за Годишните туристически награди

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията