Slide
Slide

Добрич. Бившата сграда на ТПК Мир в центъра на Добрич е преустроена в модерен жилищен комплекс от затворен тип. Той ще разполага с общо 26 апартамента с квадратури от 60 до 150 кв.м. Те ще имат по 1 или 2 спални в зависимост от големината на апартаментите.

Цената е 500 евро на кв.м., съобщи Димитър Петров от отдел Продажби на строителната компания „Добруджа Билдинг“, която е изградила сградата. На пъпа на Добрич в самия комплекс се продават и гаражи, чиято цена е по 20 хиляди лева. Все още има и два не продадени магазина, които са съответно по 74 и 130 квадрата. В затворения комплекс ще има градинка с детска площадка. Жилищната сграда с апартаменти, чиито цени са специални за топ локацията си, се намира на улица Охрид 8 в центъра на Добрич, до Таралежките и в непосредствена близост до ДКЦ 1 и бившата сграда на Банка ДСК.

През януари новите собственици вече могат да обзаведат новите си домове, като се очаква от март и да се настанят. Добричката строителна компания е от 1-ва категория, а това й позволява строителството на обекти от всякакъв тип и всякакво естество.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията