София. Есента е винаги златна в Испания. Времето е приятно, а градовете са спокойни и в очакване на истинските пътешественици, които искат бавно да се насладят на история, култура и кухня – това, което Испания винаги щедро предлага.
За втори път през 2025 г. Солвекс кани своите клиенти да споделят едно кулинарно гурме преживяване с абсолютния специалист за Андалусия – Мишо Иванов.
Авторската програма започва с Малага, където след традиционната разходка всички ще се съберат в местен тапас бар. Там, където с дегустацията ще се усети и истинския бохемски дух на Андалусия. В Ронда, където кипи кръвта на бикоборците, ни очаква още една дегустация – на силните местни вина с традиционни хапки, за да се почувства и кулинарната страна на гордата и бунтовна Ронда. За първи път половин ден ще бъде посветен на Негово Величество хамона, ще се видят стъпките на производството му и ще се завърши с дегустация на традиционни видове хамон. Програмата включва още и посещения на уникалната Ахамбра в Гранада, Севиля, Толедо и завършва с цял ден в столицата Мадрид. Елате от 26 октомври и опитайте Андалусия с Гурме програмата на Солвекс.
От 12 октомври със съдействието на провинция Кастейон любителите на есенния релакс ще може да се отпуснат в Столицата на скаридите Винарос. Програмата е със седем пълни пансиона в един от най-добрите хотели на Портокаловия бряг – Коста Азаар. Освен, че ще опитат традиционната паеля с морски дарове, те ще посетят Валенсия, полуострова Пенискола и Морея с уникалната скална църква под защитата на ЮНЕСКО.
Насладете се на октомврийското слънце и вземете максимума от щедрата Испания с нашите есенни програми. Солвекс Ви очаква!