Несебър и Слънчев бряг се сбогуват със Златко Димитров утре, в 12 ч., в църквата в Стария град
Несебър и Слънчев бряг се сбогуват със Златко Димитров утре, в 12 ч., в църквата в Стария град
Slide
Slide
Slide
Slide

Несебър. На 5 юли 2023 г., от 12.00 ч., в църквата „Успение Богородично“, Стар град Несебър ще бъде поклонението пред обичания и уважаван Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД.

Неспиращата му енергия и отдаденост на каузата за развитието на най-големия курортен комплекс в България, чийто директор бе от 2011 г., угасна на 28 юни 2023 г. „Слънчев бряг е многолик комплекс. Мястото, което съчетава прекрасни условия за всякакъв тип туризъм“, казваше често директорът и винаги подкрепяше туристическия бизнес в добрите идеи и инициативи за развитието на курорта.

Семейството му искрено благодари на всички близки и познати на Златко за подкрепата в тези трудни дни. „Утре няма да е най-трудният ден. Утре всички ще изпратим нашия скъп приятел и роднина и ще подкрепим децата му с топлина и емпатия. Най-трудният ден ще бъде следващата седмица, месец и годините напред, когато ще остане само тишината на спомените“, казват близките на Златко Димитров.

Слънчев бряг изпраща своя директор в последния му път, но отпечатъкът му ще е вечен! Съветът на директорите и служителите на „Слънчев бряг“ АД организират прощаване с изпълнителния директор след поклонението в църквата, което ще се случи пред сградата на дружеството в комплекса.

Всички, които искат да отдадат последна почит на най-обичаното от него място, могат да го направят през целия ден в сграда на „Слънчев бряг“ АД, която ще бъде с широко отворени врати.

Сподели публикацията