Slide
Slide

София. Българската държава за пореден път доказва, че туризмът е последна грижа за нея. Нещо повече – че не помага свикнахме, но не можем да разберем защо пречи? Това питат в позиция, изпратена до медиите от Българската асоциация на заведенията. Ето какво пише още браншовата организация:

В разгара на сезона се извършват серия ремонти по пътищата към морските ни курорти, като е очевидно, че почти никой от тях не е спешен. Това затруднява изключително много придвижването на туристите, които попадат в многобройни „тапи“. Тези, които правят дълги уикенди вече започнаха да се отказват от тях, защото вместо за три часа, пътуват до Бургас и околните курорти цял ден. Подобно е положението и на магистрала „Хемус“.

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България настояват ремонтните дейности да бъдат съобразени с потока от туристи, а не да се съсипва почивката им с висене на асфалта.

Ние сме категорично „ЗА“ да имаме хубави пътища, но нека се правят с мисъл! Поради много причини, обективни и субективни сезонът е отвратителен. И сега сякаш умишлено се създават пречки на почиващите.

Спрете да пречите, а не е лошо и да опитате да помогнете!

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA