Slide
Slide
Slide
Slide

София. Нискотарифната авиокомпания Wizz Air днес предлага отстъпка от 20%* за всички полети до празнуваща Италия. Офертата е валидна за всички пътници и за полетни дати до 31 октомври 2021 г., като за да се възползват от промоцията клиентите трябва да направят резервация днес до полунощ на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Всички полети на авиокомпанията се извършват при засилени хигиенни мерки, като маските на борда са задължителни.

Ryanair пуска полети между София и Варна

Ако Рим ви е на сърце, искате да се възползвате от необядните шопинг възможности в Милано или просто сте влюбени в италианската храна и култура, днес е моментът да посетите wizzair.com и да направите резервация на топ цена. Изберете някой от красивите ваканционни маршрути в италианската мрежа на авиокомпанията и хванете чуден тен на плажовете в Бари, Катания (Сицилия) и Неапол или пък се отдайте на културни развлечения в топ туристически дестинации като Рим, Милано и Болоня – сега е моментът.

А за допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Румънският национален превозвач „Таром“ отново свързва София и Букурещ

Която и дестинация в шампионска Италия да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20%* е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да си подарите едно изгодно и горещо лятно приключение. Wizz Air напомня и, че от 1 юли Европейският съюз официално въведе цифров COVID сертификат. Той позволява на притежателя му да пътува в рамките на ЕС без задължителна карантина и в определени случаи дори без да представя негативен PCR тест или бърз антигенен тест. Цифровият COVID сертификат на ЕС сам по себе си не е документ за пътуване и не замества другите задължителни документи за пътуване като валидна лична карта или паспорт. По-подробна информация за цифровия COVID сертификат е достъпна на уебсайта на Европейския съвет. Всеки български граждани може да заяви такъв нa caйтa нa Haциoнaлнaтa здpaвнo-инфopмaциoннa cиcтeмa нa Mиниcтepcтвoтo нa здpaвeoпaзвaнeтo.

Wizz Air също любезно припомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията включват мерки като спазване на физическа дистанция, осигуряват изключително чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

*Тази промоция се прилага на 12 юли 2021 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST. Отстъпката от 20% важи за цени без административна такса. Тя е валидна за всички полети до Италия, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Периодът на пътуване е ограничен, пътуванията трябва да бъдат осъществени до 31 октомври 2021 г. Промоцията важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията