Slide
Slide

Бургас. От 28 до 30 юли, от 16:00 до 22:00 часа,  Експозиционен център Флора ще се превърне в мястото за едно изключително винено изживяване – Wine and Spirits Fest Burgas.

Събитието ще се проведе в прекрасната Морска градина на град Бургас, където ще бъдат събрани най-добрите вина и спиртни алкохолни напитки от цял свят, за да може посетителите да се насладят на безкрайно изобилие от вкусове и аромати

Какво може да очаквате на Wine and Spirits Fest Burgas:

Над 400 напитки и над 40 изби и дестилерии – ще пътуваме през различни региони на света и ще открием необикновени и редки напитки. Толкова много напитки на едно място, че едва ли един ден ще ви стигне! Отделете поне два дни от графика си, за да се потопите във вълшебството на Wine and Spirits Fest Burgas!
Нови изби – представяме ви нови изби и микровинарни, които за първи път гостуват на фестивала
Специални оферти и промоции – използвайте възможността да закупите вашите любими напитки на специални цени на място от участниците.
Уникални колекционерски и редки напитки, за първи път представени в България за миксолози, бармани или просто ценители.
Гурме изкушения – опитайте вкусни хапки и кулинарни изкушения
Незабравимо преживяване – отдайте се на магията на фестивала и споделете го с вашите приятели и близки.
Идеален подарък за приятели и колеги: Разнообразието от напитки, прави билета за Wine and Spirits Fest Burgas перфектен подарък за всеки любител на виното и спиртните напитки.

Събитието започва официално на 28 юли от 16:00 часа.

Входът е с билети и ви препоръчваме да си закупите билет предварително онлайн с отстъпка 5 лв от eventim.bg, bilet.bg или grabo.bg

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA