Месец до началото на Wine and Spirits Fest Burgas
Месец до началото на Wine and Spirits Fest Burgas
Slide
Slide
Slide
Slide

Бургас. Пристигна моментът, за който всички фенове на виното и спиртните напитки с нетърпение чакаха! Лятното дегустационно събитие в Бургас е вече на прага и събира над 40 участници от почти цял свят с приблизително 400 вина и спиртни напитки, съобщават организаторите пред Bgtourism.bg.

Станете част от това ексклузивно събитие, където ще имате възможността да се насладите на най-добрите вина и спиртни напитки от България, Италия, Испания, Молдова, САЩ, Китай, Гърция, Австрия, Германия и много други държави.

Изживейте уникалната комбинация от вкусове и аромати, представени от водещи производители от целия свят. Колекционерските  джинове на Scorpions и Ozzy Osbourne ще допълват екзотиката на фестивала, както и още винтидж напитки и изненади, които Ви очакват на място. Bgtourism.bg е медиен партньор на събитието.

Всички напитки ще могат да бъдат тествани и при желание може да закупите по време на събитието на производствени цени.

Открийте редки и изискани вина, които носят в себе си уникални характеристики и отразяват майсторството на производителите. Разширете своите винени познания и открийте нови любими марки и винтидж питиета. Пригответе се за изживяване, което ще остави дълбоко впечатление у вас и ще ви върне към винени удоволствията отново и отново.

В допълнение няма да липсват и качествени деликатеси от българско телешко месо, приготвени по стари рецепти, без консерванти и оцветители.

Вземете си слънцезащитния крем и бански, защото отново ще се срещнем в Бургас на

WINE AND SPIRITS FEST BURGAS, един незабравим фестивал, изпълнен с вкус, забавление и летни емоции!

От 28 до 30 юли в Експозиционен център Флора – Морската градина.

От 16,00 до 22,00 часа!

Очакваме ви с изобилие от вкусове, аромати и незабравими моменти!

Сподели публикацията