Владимир Георгиев
Slide
Slide
Slide
Slide
Албена. Владимир Георгиев е номиниран за млад генерален мениджър в сферата на туризма. Призът „Best young general manager“ се връчва от организацията Golden tree, която се намира в Дубай. Наградите са под надслов International travel and SPA dining and GM Awards. Крайният срок за гласуване е утре – 30 април. Церемонията е планирана за 17 юни в Waldorf Astoria Palm Jumeirah в Дубай.
Владимир Георгиев работи в Албена от 2013 година. Започва своята кариера като администратор в хотел Vita Park. Преминава през позиции като фронт офис мениджър в различни 3 и 4-звездни хотели. През 2019 година заема позицията хотелски управител на 5-звездния Maritim Hotel and SPA Paradise Blue. От 2022 година е главен мениджър и на Maritim Hotel Amelia. Завършил е Икономически университет Варна, степен магистър Международен туристически бизнес.

„Да обвържа професионалния си живот с туризма е моя мечта от много време. От много млада възраст винаги съм искал да бъда управител на хотел и на този етап смело мога да кажа, че мечтата ми се сбъдна. Обичам комуникацията с хора от цял свят. Най-голямото удовлетворение и най-голямата награда за мен са щастливите гости, които прекарват най-прекрасното време в годината с нас“, сподели Владимир Георгиев пред Bgtourism.bg.

Сподели публикацията