Slide
Slide

Обзор. Първият в България изцяло веган четиризвезден бутиков хотел ще отвори врати тази година. Концепцията е на компанията Вита Рама, която поема мениджмънта на The Cliff Hotel в Обзор.

“Радваме се, че успяхме да намерим партньори, с които се стремим смело да разнообразяваме и провокираме хотелският продукт в България. Вита Рама влизат в “The Cliff Obzor Bay” с цялата си холистична концепция за здравословен начин на живот. Отзивът е изключително положителен и предварителните пакети са почти разпродадени само за ден“, сподели пред Bgtourism.bg съсобственикът на хотела Борис Лефтеров.


Храната в ресторанта ще бъде веган. Хотелът няма да бъде насочен само към хората, които са привърженици на растителното хранене, а „и към всички онези туристи, които търсят здравословен начин на живот по време на ваканцията си.

Хотелът отваря врати за първи път през 2008, като печели престижната награда Best Property Awards в Лондон, за архитекурата, която е дело на Ивайло Лефтеров.


Комплексът разполага са 39 хотелски стаи, 90 апартамента, ресторант с тераса с отворена гледка към морето, спа център и три конферентни зали.

Сподели публикацията