Slide
Slide

София. Гърция участва във ВАКАНЦИЯ & СПА. С над 110 кв.м. изложбена площ, гръцкото присъствие на 39-тото издание на престижното международно изложение е богато, разнообразно и интересно. Професионалистите от сферата на туризма и посетителите ще имат възможността да почерпят актуална информация за новия туристически сезон в Гърция от първоизточника! В зала 1 на Интер Експо Център – София ще се представят:

щанд 5.1              HALKIDIKI TOURISM ORGANIZATION

REGION OF CENTRAL MACEDONIA

щанд 5.2              REGION OF THESSALY

щанд 5.3              POMEGRANATE WELLNESS SPA HOTEL

POTIDEA PALACE HOTEL

щанд 6.1              TRAVELSOFT LTD

щанд 6.2              INFOREZ GENERAL PARTNERSHIP

щанд 6.3              WEBLOGIC SA

щанд 6.5              PAGEO MUNICIPALITY

щанд 16               ALEXANDROUPOLIS MUNICIPALITY

щанд 20.1            AGIOREITIKES GRAMMES N.E.

щанд 20.2            THASSOS TOURISM ORGANIZATION

MOUNT ATHOS RESORT ще участва с презентация на 15-ти февруари от 16:00 ч. в Зала HOLIDAY 1. 

Под мотото на изложението „Динамика и доверие“ гръцките представители ще поставят акцент върху качеството на туристическия продукт и неговото разнообразие. Популярната дестинация Халкидики ще се представи в нова светлина, като изтъкне археологическото и културно богатство на полуострова. Ще научите повече за алтернативните форми на туризъм в Региона на Централна Македония и за природните му резервати. Регион Тесалия ще ви подкани да поемете към морските и планински курорти, да вкусите от традиционните кулинарни деликатеси и висококачествени вина. Община Пангео ще представи плажовете със „Син флаг“. По-подробно за всичко това ще имате възможността да научите на презентацията на 16-ти февруари в 12:00 – 13:30 ч. в Зала HOLIDAY 1.

Гръцко участие в лицето на г-н Александрос Арабадзис ще има в дискусията на тема „Маркетингът на дестинациите“ през първия ден на изложението – 15-ти февруари в 14:30 ч. в Зала HOLIDAY 2.

Желанието на всички ни е туризмът да бъде свързан с приятни изживявания. Затова тази година VASILIADIS TRAVEL организира томбола за всички посетители на ВАКАНЦИЯ & СПА. Наградите са любезно предоставени от гръцките участници в изложението и представители на туристическия бизнес на Регион Тесалия и Регион Централна Македония. Това са семейни нощувки, круизи, пакети за алтернативен туризъм и комплекти вина от:

AGIOREITIKES GRAMMES N.E. https://www.agioreitikes-grammes.com/

GRAND METEORA HOTEL http://www.grandmeteora.gr/

NOSTOS APARTMENTS https://www.nostosapartments.gr

VILLA YIANNA https://www.villa-yianna.gr

AGNANTIO HOTEL – SPA https://agnantiohotel.gr

FINIX ADVENTURES https://finixadventures.com

TAVROPOS ACTIVITIES https://www.tavropos.com

WINERY KTIMA T’ APOSTOLI https://ktimatapostoli.gr/

WINERY MELIDOU http://www.melidou.gr/

OENOGEA WINERY https://oenogea.gr/

„Вярваме, че тази наша инициатива ще обагри с ярки емоции третия ден на ВАКАНЦИЯ & СПА, когато в Централното фоайе се състои тегленето на печелившите от томболата. Успех на всички участници в изложението, плодотворни срещи и нови динамични сътрудничества! А на посетителите пожелаваме интересни пътувания и незабравими ваканции през 2023 година!“, сподели пред Bgtourism.bg Александра Аграфиоти.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA