Slide
Slide
Slide
Slide

Тунис. Българският туроператор Абакс представи преди няколко месеца първата по рода си концепция „Simba Club“ под надслов ,,Капка българско далеч от дома“. С началото на сезона в Тунис, тя вече е факт!

За първи път българите в Тунис могат да се възползват от guest relations на български език в хотелите, обозначени като Simba Club – SIMBA CLUB – Nozha Beach 4* и SIMBA CLUB – Vincci Marillia 4*. „Денис и Вики са част от екипа ни. Млади, амбициозни, с отлично отношение към всеки турист и всеотдайни към работата си, ще помогнат на всеки наш турист, който има нужда от помощ!“, споделя пред Bgtourism.bg Мартина Найденова, маркетинг мениджър на компанията.

Освен представител на рецепцията на избраните хотели, концепцията включва и кът с българска кухня в ресторанта за вечеря. Така всеки ще има възможността както да се докосне до местните ястия, така и да заложи на познатите си вкусове.

Абакс с нова концепция в три държави, вкарва българско обслужване със Simba Club в Египет, Тунис и Турция

За тези, които имат любими сериали, предавания и обичат да са информирани с новините в България, Simba Club хотелите ни предлагат и цели 5 канала на български език.

„Това е още едно от удобствата, които предвиждаме за нашите туристи. Не е нужно да се лишаваш от навиците си и телевизията, която следиш редовно, докато си на почивка. Много добре знаем, колко трудно е да търсиш силен интернет и да изчакваш постоянните реклами на онлайн телевизиите. Затова избрахме най-гледаните телевизии в България, които да са налични и в Simba Club хотелите ни в Тунис.“ – коментира Найденова.

На всички тези предимства всеки турист може да се наслади по време на целия сезон по програмите на Абакс за Тунис с концепция Simba Club!

Сподели публикацията