Директорът на РИМ-Велико Търново д-р Иван Църов и управителят на Общинската туристическа агенция „Царевгад Търнов“ Борислав Йорданов с приза на списанието на Bgtourism.bg.

Велико Търново. DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday, една от водещите туристически медии в България, обяви своята шампионска селекция в туризма за 2022 г. За първи Архитектурно-музеен резерват „Царевец“ е победител в класацията на изданието за туристическа забележителност на годината.  През 2020 г. отличието бе спечелено от замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново, а през 2021 г. класацията бе оглавена от „Исторически парк“ в с. Неофит Рилски край Варна.

Победителите в 8-те специални категории на третото издание на Годишните награди за туризъм получават статуетката, която представлява логото на списанието. Неин автор е Стефан Петров. Произведенията му са едни от най-оригиналните и емблематични награди на престижни конкурси и събития.

Спектакълът „Царевград Търнов – звук и светлина” – една неповторима атракция на Велико Търново, както и всеотдайната работа на екипа на Туристическия информационен център „Царевград Търнов“ към община Велико Търново, целогодишно привличат туристи в старопрестолната столица на България и утвърждава страната ни на картата на световния туризъм като културна дестинация.

За списание DESTINATIONS – ultimate guide for yourholiday

DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday е едно от водещите туристически списания в България с читателска аудитория, която далеч надхвърля българския пазар. Изданието е част от медийна група „Роял Комюникейшън“ ЕООД, която включва авторитетната информационна агенция Bgtourism.bg и онлайн платформата й за работни места в туризма Jobs.Bgtourism.bg. Списанието е двуезично, излиза на български и английски език.Изданието представя най-красивите дестинации в България и чужбина, както и ексклузивни истории и интервюта с професионалисти в бранша и популярни личности. В абонаментната мрежа на „Български пощи“ е под каталожен №1300.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA