Снимки: Golden Tree Ltd, Dubai
Slide
Slide

Равадиново. Замъкът „Влюбен във вятъра“, изграден в Равадиново от бизнесмена Георги Тумпалов, получи поредното си голямо признание. Това стана на един от престижните международни конкурси International Travel Awards. Родната атракция беше отличена с наградата „Най-добър замък в Европа“ и с това привлече вниманието на световните лидери и професионалисти в туризма, както и на медии от цял свят, които отразяваха събитието на място. Победителите получиха своите отличия на пищна церемония в Дубай. Оценката на журито плюс проведения одит от професионалисти в бранша изведоха българската атракция на челно място в категорията.


В присъствието на Министерството на туризма на Обединените Арабски Емирства и лидери на международни организации златната статуетка беше връчена лично от шейх Маджит Бин Рашид.

„Това е голяма чест за нас и признание за нашия десетилен труд и усилия“, заяви собственикът и строител на замъка Георги Тумпалов. – „Това е и чест за България, че не само участва в такова знаменателно за световния туризъм събитие, но и че печели признание и привлича повече туристи в България и на Балканите“.

Припомняме на нашите читатели, че туристическата атракция неотдавна спечели и друго отличие „Феноменална туристическа атракция“ на Тихоокеанската Туристическа Асоциация, което привлече вниманието на филмови компании от Боливуд, Индонезия и от далечния изток.
Златната статуетка и почетните грамоти са изложени в изложбената галерия в Замъка „Влюбен във вятъра“. Ударното начало на новия туристически сезон е подкрепено и с уникално нови експозиции, нови екзотични скулптури на индонезийски дърворезбари в замъка и невероятни мраморни архитектурни решения, които ще възхитят всеки посетител.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA