Slide
Slide

София. МВнР предупреждава българските граждани да избягват пътувания в Русия, във връзка с информация за военно напрежение в района на Ростов и риск от безредици в страната. Ако присъствието ви на територията на Руската федерация не е от изключителна важност, съветваме да преосмислите своите планове.

При нужда от съдействие българските граждани могат да се обръщат към посолството на Република България в Москва, Руска Федерация на следния телефонен номер: + 7 495 234 02 26. Сигнали може да се подават и на следния имейл адрес: Embassy.Moscow@mfa.bg; и към Генералното консулство на Република България в Санкт Петербург на следните телефонни номера: +7 812 401 01 52 и дежурен телефон в извънработно време: +7-921-633-6116. Сигнали може да се подават и на следния имейл адрес: Consulate.Petersburg@mfa.bg.

Тема с продължение

15.00 часа – Латвия затвори границата си с Русия в отговор на ситуацията в нейната съседка, заяви външният министър на членката на НАТО и ЕС.

19.00 часа – Кметът на Москва Сергей Собянин призова гражданите на руската столица да се въздържат от пътувания около града, съобщи Ройтерс. Той обяви понеделник за неработен ден, с някои изключения, за да „бъдат сведени до минимум рисковете“.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA