Започна записването за тенис турнира Green Life Cup в Созопол
Започна записването за тенис турнира Green Life Cup в Созопол
Slide
Slide
Slide
Slide

Созопол. Остават броени дни до началото на любителския тенис турнир Green Life Cup в Созопол. Турнирът се провежда за осма поредна година, като той е част от календара на семейната тенис верига Weekend Tour. Медиен партньор е Bgtourism.bg. Всяка година в началото на септември домакините от Грийн Лайф организират това събитие, като част годишния културен календар в който влизат редица събития подкрепящи българския спорт.

Надпреварата се провежда в рамките на пет дни, като участниците пристигат в сряда, който е и обявен като тренировъчен ден. Официалните срещи започват ден по-късно, като всички включили се в надпреварата имат по една среща за всеки ден от своя престой. В неделя са елиминациите когато трябва да стане и ясен победителя в турнира.

До момента над 20 състезатели от цялата страна са потвърдили участието си в надпреварата, а за радост на техните семейства синоптиците прогнозират слънчево време през цялата първа седмица на септември. Приятели и роднини ще могат да наблюдават свободно срещите от турнира и да подкрепят своите любимци. Атмосферата ще бъде нажежена до червено, защото заедно с играчите в Green Life традиционно идват и техните близки и роднини, които ги подкрепят на корта.

Освен че участниците ще съчетаят практикуването на любимия си спорт с възможностите за почивка край морето, те ще се борят и за големите награди. Победителите в Green Life Tennis Cup при мъжете и жените ще си тръгнат с ваучери за почивка в “Грийн Лайф Ризорт Банско”. Фаворитите за купите към момента са – Едиз Батран, който е двукратен шампион и финалист в надпреварата от миналата година, Красимир Минтов, Никос Панетемитакис и Мирослав Георгиев. Освен тях за участие в турнира са дали още десетки любители от цялата страна.

Турнирите от серията Weekend Tour са великолепна възможност да съчетаете почивката със семейството с практикуването на любимия си спорт.

Повече информация може да намерите на https://weekendtour.bg/green-life-holiday-2023/

Сподели публикацията