Slide
Slide

София. Министерство на туризма публикува брой 17 на информационния си бюлетин. В новия брой ще прочетете актуална информация за най-важните събития, ще се запознаете с актуална статистика, международни новини в сектора и възможности за участия в туристически изложения и рекламни кампании.

Основен акцент и в този брой е най-успешният за последните години зимен сезон, който надхвърли предпандемичните нива с ръст от близо 23%. Ще разберете и новостите, свързани с отчитането и анализа на статистическите данни на сайта на МТ. Какво каза служебният министър д-р Илин Димитров, който изнесе публична лекция пред студенти в УНСС и бе гост в предаването „Защо, г-н Министър?“. И още – новини за участия в престижни форуми у нас и зад граница.

Рекорден брой сини флагове ще се развеят тази година над български плажове, въпреки че има още много, което да бъде направено. В рубриката “Мнението на специалиста” ще ви срещнем със Станимир Георгиев от Българско Движение „Син флаг“, за да поговорим какво отключва Зеленият ключ и кой у нас се сдоби с престижното екоотличие.

Брой 17 на информационния бюлетин на МТ може да бъде разгледан на сайта на министерството тук.

Сподели публикацията