Slide
Slide

София. Туроператорът „Солвекс“ предлага над 1000 хотела по Черноморието ни. До края на този месец отстъпката за ранни записвания е 15%, а от следващия месец резервациите ще са с 10 на сто по-изгодни.

„Вътрешният туризъм в България е наш основен приоритет. Представяме голяма гама от хотели предвид това, че „Солвекс“ е туроператор от 1991 година. За тази година предлагаме над 1000 хотела по Черноморието ни, с които имаме договор. Те осигуряват богати и интересни възможности за почивка във всички сегменти както в луксозния туризъм, така и за семейна ваканция. Част от нашите портфолио са и малките живописни градчета като Созопол, Балчик, Несебър с удобни и семейни градски хотели“, каза пред Bgtourism.bg Димитър Цонев – директор „Развитие“ в „Солвекс“.

„Солвекс“ представи програмите си за почивка в България и чужбина през 2024 година

Пред своите партньори в страната компанията презентира своите възможности на туристическия пазар на България, както и почивките и екскурзионните програми извън страната. „Това са нашите традиционни направления Гърция, Испания, Португалия, Чехия. Тази година година сме включили и нова програма до Копенхаген. Новост за нас са и круизните пътувания. През 2024 г. имаме две програми, като тенденцията ни при круизните пътувания е да обогатим нашите предложения“, добави Цонев.

Сподели публикацията