Варна. Слави Панайотов, известен и с псевдонима си The Clashers, ще представи във Варна новата си хитова книга „50 невероятни места в България“. Това ще стане на 21 януари в Grand Mall. Изданието вече е на път да се превърне в един от големите хитове на книжния пазар, само месец след излизането си от печат, книгата ще изкуши не само последователите на влогъра в YouTube, които вече надминават 1,26 милиона. Тя е съвременен тип четиво, което взема най-доброто от двата свята – от познавателната информация и от забавлението и го поднася с настроение под формата на инфотейнмънт.
“Приятели, супер щастлив съм да ви представя новата си книга – споделя Слави. – В нея ви разказвам за „50 невероятни места в България“. Знаете, че обичам нашата родина и чрез книгата искам да ви подтикна да я опознаете. Това е начинът да я обикнем! Ще откриете, че книгата е един пътеводител от изцяло нов тип. Мислете за нея като продължение на “Топ мистериите на България”. Елате на 21 януари в Grand Mall, аз ще дам автограф на всички. Благодаря на всеки един от вас, който си вземе книгата и ме подкрепи!”.
В книгата популярният влогър споделя свои лични преживявания и ни среща с не толкова известни, но приказни кътчета от България. Всъщност откриването на непознати места и разучаването на тяхната история е една от най-големите страсти в живота на Слави Панайотов. В своя YouTube канал – The Clashers през последните години той споделя видеа от своите приключенски пътувания по света и у нас и разказва на аудиторията си нещата, които е научил.
Този път Слави ще ни отведе на едно вълнуващо пътешествие към по-малко познати локации от нашата родина, като обогатява разказите си с лични и забавни истории, много факти, съвети, легенди, но не забравя да допусне и известна доза мистицизъм, отпращащ към неговата предишна хитова книга „Топ мистериите на България“, която има над 100 000 продадени копия.
От „50 невероятни места в България“ ще научим за: необяснимата сила в храма на Златолист; най-екстремната екопътека у нас; вкаменената гора на 30 милиона години; древната пирамида на Траките; вратата, която води през вековете; чудесата на Богородичната стъпка; най-стария манастир в Европа; бялото злато на Овеч; кръстопътя на религиите; родното място на бог Асклепий.
Издател е “Oз Books”, част от семейството на “Озон Ентъртейнмънт”, издателството, което публикува основно книги от инфлуенсъри, популярни YouTube и Фейсбук личности. Началото на срещата със Слави Панайотов е в 11:00 на 21 януари, вход свободен!
Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA