Ryanair сключи сделка с TUI, която е удар срещу онлайн “пиратите”
Ryanair сключи сделка с TUI, която е удар срещу онлайн “пиратите”
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви, че стартира специална зимна разпродажба на самолетни билети с 10% отстъпка за полетите между 1 януари и 31 март. 

Предложенията от кампанията “Слънчево бягство” вече са достъпни чрез интернет страницата и приложението на Ryanair. Ако сте мечтали за зимна слънчева ваканция през тези студени дни, то това е идеален шанс за пътниците да си осигурите заслужено бягство до Малта или Пафос чрез ниските цени на Ryanair, обявиха от компанията.

„Ryanair има удоволствието да предложи невероятни цени за всички наши български клиенти, нуждаещи се от слънце през тези студени дни. Тази разпродажба Winter Sun е достъпна за резервация сега до петък, 22 декември, само на уебсайта/приложението на Ryanair. Тази оферта ще позволи на нашите клиенти, които искат да пътуват между 1 януари и 31 март, да спечелят огромни 10% отстъпка от своите полети до невероятни дестинации като Малта или Кипър.“, съобщи за Bgtourism.bg Алися Голебьовска, която е мениджър в Ryanair за ЦИЕ и Балтика.

Сподели публикацията