Slide
Slide
Slide
Slide

Торонто. Канадската авиокомпания „Canada Jetlines“ (Canada Jetlines Operations Ltd., NEO: CJET) съобщи, че е назначила Росен Димитров в своя Борд на директорите. Димитров е сред най-големите професионалисти в авиокомпаниите и има над 20-годишен опит. В момента работи като главен директор „Изживяване на клиенти“ в Qatar Airways.

На тази позиция той непрекъснато предизвиква статуквото, като изгражда ориентиран към клиента подход за предоставяне на надеждни за бъдещето самолети, салони и летищни интериори, технологични изживявания и нови концепции за услуги, които са в основата на клиентски опит на авиокомпаниите.

Спечелвайки международно призната репутация за създаване на индивидуални изживявания за гости и награден като номер 3 в списъка за глобална мощ на авиокомпанията Future Travel Experience, г-н Димитров е заемал различни висши изпълнителни и консултантски длъжности в Канада и в международен план, включително главен оперативен директор в Air Italy, главен служител за обслужване на клиенти в Air Italy и главен служител за преживяване на гостите в WestJet, а понастоящем като главен директор за обслужване на клиенти в Qatar Airways. Димитров продължава своята работа в най-добрата авиокомпания в света Qatar Airways, като ангажиментите му към Canada Jetlines ще бъдат допълнителна отговорност.

„Опитът и успехът на Росен като старши изпълнителен директор в авиокомпаниите го правят чудесно допълнение към укрепването на борда на директорите на Canada Jetlines“, каза Еди Дойл, президент и главен изпълнителен директор. „Очакваме с нетърпение неговото ръководство и принос към Canada Jetlines.“, добави той.

Сподели публикацията