Slide
Slide
Slide
Slide

София. Национална информационна агенция Bgtourism.bg значително увеличи аудиторията си през 2023 г. През последните 12 месеца медията е била посетена от 3 775 242 уникални потребители – рекорден брой читатели на годишна база. Увеличението е с над 1 млн. уникални потребители.

Медията успешно продължава да разгръща своето развитие на база на фактите в информационния поток и заслужи огромното доверие благодарение на последователната си и целенасочена политика да информира с коректна, актуална и полезна информация потребителите и професионалистите в туристическата индустрия.

Днес отбелязваме, че Bgtourism.bg е партньор на водещи дестинации и компании в областта на туризма. Все повече международни партньори избират Bgtourism.bg за своите маркетингови кампании не само на български, но и на европейския пазар предвид факта, че информационната агенция вече е сред водещите и авторитетни медии на континента в областта на туризма. 3 335 829 са читателите от България от общата аудитория. Следват регистрираните посещения от Германия – 88 090, Великобритания – 64 321, Съединените щати – 35 764. В топ 10 място намират още читателите ни от Испания, Гърция, Турция, Австрия, Франция и Италия.

Bgtourism.bg стартира свой канал във Viber и автоматизиран чатбот

Екипът на Bgtourism.bg благодари на своите читатели и партньори за доверието. Ние ще продължим да инвестираме в качествено съдържание и в нови технологии. Скоро ще обявим своите нови инициативи през 2024 г., водени от мисията си да бъдем полезни на бизнеса и на потребителите, които обичат да преоткриват най-красивите дестинации в България и по света.

В редакцията на Bgtourism.bg изпращаме годината с много нови признания, нови партньорства, с нови онлайн проекти. Благодарим за многобройните подаръци за Коледа и нова година!
Сподели публикацията