Slide
Slide

Regent Seven Seas Cruises®, водещата в света луксозна круизна компания, днес обяви, че Сара Фаберже, член-основател на Съвета за наследство на Фаберже и правнучка на Питър Карл Фаберже, ще бъде кръстница на кораба, който ще въплъти наследството на съвършенството, Seven Seas Grandeur™.

Сара ще кръсти кораба на елегантно и ексклузивно гала събитие в Маями на 10 декември 2023 г.след което Seven Seas Grandeur ще се отправи на първия си карибски сезон.

„Като член-учредител на Съвета за наследство на Фаберже, Сара символизира споделения дух и отличителни качества, които определят нашите две изтъкнати луксозни марки и следователно е идеалната кръстница на най-новия ни кораб, Seven Seas Grandeur“, каза Андреа ДеМарко, президент на Regent Seven Seas.

Le Ponant става първата в света ветроходна яхта част от Relais & Châteaux

ДеМарко продължи: „Seven Seas Grandeur е вдъхновен от миналото и подготвен за бъдещето, показвайки нашата концепция за съвършенство с ненадминато пространство за гостите, несравнимо обслужване, епикурейско съвършенство и трансформиращи изживявания, които започват в момента, в който гостите се качат на борда. Легендарното наследство на Фаберже, несравнимо майсторство и безмилостен стремеж към високи постижения е в хармония с основните ценности на нашата собствена отличителна луксозна марка.“

Като част от партньорството на Regent с Fabergé, Сара ще носи поръчкови обеци и пръстен, специално създадени за предстоящото събитие. Тези изящни предмети, изработени от 18 карата бяло злато и включващи диаманти и перли, не само ще украсят Сара като ансамбъл по време на това елегантно събитие, но и ще бъдат продадени на търг за набиране на пари за благотворителност през 2024 г. Приходите от този търг ще бъдат дарени на фондация Gemfields, благотворителният клон на Gemfields, която е компанията майка на Fabergé.

Изборът на Сара като кръстница на Seven Seas Grandeur идва в чест на партньорството на Regent Seven Seas Cruises с Fabergé. Като част от сътрудничеството Regent преди това обяви поръчката на единствен по рода си, прецизно ръчно изработен предмет на изкуството, известен като Journey in Jewels. Това изящно яйце на Фаберже ще се отличава с това, че е първият постоянен обитател от този вид в открито море, гордо служейки като перлата в короната на вдъхновяващата колекция от произведения на изкуството на кораба за милиони долари.

Богата и актуална информация в секцията за круизи на Bgtourism.bg ТУК!

Освен това Сара ще бъде домакин на Fabergé Spotlight Voyage на борда на Seven Seas Grandeur, който ще отплава на 1 юли 2024 г., обгръщайки луксозните пътешественици в света на Fabergé с ексклузивен достъп до уникални преживявания на борда. Плаването с продължителност 10 нощувки ще тръгне от Рим (Чивитавекия) и ще направи круиз по Средиземно море, спирайки в Салерно, Италия; Таормина (Сицилия), Италия; Валета, Малта; Палма де Майорка; Барселона, Испания; Прованс (Марсилия) и Антиб, Франция, преди да завърши в Монте Карло.

„Ние представляваме няколко ултра луксозни компании на нашия пазар и за нас е удоволствие да имаме Regent Seven Seas за партньор и да предложим уникалния продукт на нашите гости“, споделиха от CruiseGuru.

„Надпреварата за стилни и класни преживявания на борда, съчетани с изключително обслужване, гастрономия, посещавани места и преживявания е все по-интензивна. Regent Seven Seas са един от лидерите на този пазар и техните усилия могат да бъдат преживяни от много гости. В цените на ултра луксозните круизи е включено наистина всичко, а усещането за премерен лукс е на всяка крачка. Regent е бранд подходящ за гости, които са постигнали много в своя живот и имат високи критерии за качество“ допълват от CruiseGuru.

„Ние предоставяме нашите услуги на множество агенции в България, които са специализирани в обслужването на изискващи клиенти и заедно успяваме да организираме за техните гости незабравими приключения, като тези на борда на Regent“ добавят от компанията, водещ B2B доставчик на круизи в България.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA