Променя ли Гърция политиката по обслужване на плажовете си?
Променя ли Гърция политиката по обслужване на плажовете си?
Slide
Slide
Slide
Slide

Неа Перамос. Районът около Неа Перамос (Nea Peramos) е традиционно един от най-посещаваните от българските туристи. Един от плюсовете на плажовете около Неа Перамос е вече в историята.

“През отминалия летен сезон срещу 5 евро носеха фрапе, бонус малка бутилка минерална вода, като срещу тази символична консумация беше възможно използването на чадър и шезлонг за цял ден.” – твърдят читатели на Bgtourism.bg, които са редовни туристи.

Това бе отличителна черта на повечето гръцки плажове от този район спрямо повечето по нашето Черноморие. От тази година, плажовете около Неа Перамос посрещат с нови условия. Първите два реда са по 20 евро за комплект чадър и шезлонги, на следващите цената е по 10 евро за комплект. Фрапето е с нова цена от 6 евро, а минералната вода се заплаща допълнително. По думите на обслужващия персонал промяната се е наложила заради изискването да се намалят броя на поставените чадъри с около 30%, за да бъдат оставени повече свободни площи за летуващите.

За още актуални новини, интересни интервюта и предложения за пътешествия в България и по света – присъединете сe към вайбър канала на Bgtourism.bg ТУК

Сподели публикацията