Щафетно бягане в курорта Св. св. Константин и Елена за европейската седмица на спорта
Щафетно бягане в курорта Св. св. Константин и Елена за европейската седмица на спорта
Slide
Slide
Slide
Slide
Св. св. Константин и Елена. За шеста година в курорта Св. св. Константин и Елена ще се проведат празници на гроздолечението, виното и СПА терапиите с грозде и гроздови продукти. Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна.
Любопитен факт от историята на курорта е, че на 10 септември 1933 г. тук е построена първата гроздолечебна станция в България, която предлагала съчетание на гроздолечението с морелечение и с всички благоприятни природни и климатични фактори на мястото.
В периода 18 – 23 септември гостите на събитието ще имат възможност да се насладят на различни лечебни и СПА терапии с грозде и гроздови продукти. За терапиите се използват органични гроздови продукти и автентични рецепти. Винените процедури и вани, съчетани с възстановителните свойства на термалната минерална вода в курорта, спомагат за общото укрепване на организма и подобряване на различни състояния при проблеми със сърдечно-съдовата система, опорно-двигателния апарат и функционалната нервна система.
По време на празниците се провеждат традиционните дегустации на селекция вина от варненския регион. Ще има томболи, на които може да спечелите СПА процедура или терапия с гроздови продукти.
 Програма 18 – 23 септември 2023 г.
18 септември
20:00 – Хотел Балнео и СПА Азалия (тераса ресторант )
19 септември
19:00 – Аквахаус Термал и Бийч ( до ресторанта на открито )
20 септември
19:00 – Аквахаус хотел и СПА ( лоби тераса )
21 септември
19:00 – Хотел Астор Гардън ( градина )
22 септември
19:00 – Хотел и търговски център Приморски ( открита ърбан сцена )
23 септември
19.00 – СПА хотел Естея Резидънс и хотел Естреа Палас
Сподели публикацията