Летище Варна/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Катовице, Краков, София, Виена и Вилнюс са потвърдените дестинации, за които самолетните билети са вече в продажба

Варна. В ход е продажбата на самолетните билети на авиокомпания Ryanair от и до Варна за 2023 г. Нискотарифният превозвач в момента изпълнява полети от морската ни столица до Виена, които до 19 март са три пъти седмично – във вторник, четвъртък и в неделя, а след тази дата въздушната връзка ще се изпълнява два пъти седмично – в понеделник и четвъртък, до 26 октомври.
Полетите между София и Варна ще стартират от 26 март и ще продължат до 25 октомври, ще се изпълняват в сутрешните часове на деня.
Летище София/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Към този час най-ниската цена на билета е 19.19 евро, а най-високата е по време на пика на летния сезон – през юли и август, когато цените достигат до близо 60 евро. Масово цените са около 25 евро, което прави пътуванията по-достъпни при предварително планиране.
Към днешна дата пътешествениците могат да си купят самолетни билети за още три дестинации от Варна – Краков, Катовице и Вилнюс.
В началото на юни авиокомпанията започва полети от и до Катовице (4 юни – 28 септември), които ще бъдат в дните сряда, четвъртък и неделя, а от Краков въздушната връзка ще се изпълнява от 2 юли до 27 октомври в дните петък и неделя. Туристи от Вилнюс ще започнат да се посрещат на аерогарата във Варна от 3 юни до 30 септември в сряда и събота.
Сподели публикацията