Slide
Slide
Slide
Slide

София. На 28 май – неделя, започват чартърите на “Онекс тур” до един от най-красивите райони в Италия – Пулия.

Туроператорът планира полети всяка неделя през юни и септември. “Това е единственият чартър за Пулия на български пазар. Полетите от София до Бари ще организираме със самолет, който е със 180 места. Туристите вече се радват на слънчевите лъчи и прекрасните плажове в курорта Кастеланета Марина”, заяви за Bgtourism.bg Велизар Димитров.

Програма “Почивка в Пулия”

Българските туристи отсядат в хотели, които са специално избрани.

Пулия е един от най-впечатляващите региони на Италия. Обхваща площ от около 20 хил. кв. км. и има население около 5 милиона жители. В регион Пулия са разположени и едни от най-интересните места на цяла Италия – столицата на региона Бари, атрактивното градче Полиняно а Маре, столицата на трулите Алберобело и симпатичното Локоротондо, бароковия шедьовър Лече, вдъхновяващия Отранто.

 Всички тези удивителни населени места се допълват от бреговете на Адриатическо и Йонийско море. Страхотните курорти в Пулия предлагат неповторима атмосфера – спокойствие, природа и плажове със син флаг. Имате възможност да се насладите на Пулия от курорта Кастеланета Марина – най-представителният за йонииското крайбрежие.
Сподели публикацията