Slide
Slide

София. По време на състоялата се на 20 юли конференция „Хижа на Годината“, в партньорство с БТС, Матракс представи продукти и решения за сън Magniflex и isleep.

„Интересът към планинския туризъм се засилва през последните години. Все повече хора предпочитат да отпочинат в планината и качествено да презаредят. Това включва и търсенето на по-добри условия за сън и възстановяване в хижи и заслони. Включването ни в кампанията Хижа на Годината дава възможност на собствениците на хижи и заслони да подобрят условията за настаняване на туристи в своите обекти. В готовност сме да отговорим на нуждите за продукти и бюджет на всеки един от тях. Партньорството ни с БТС е начало на поредица от съвместни активности и инициативи”, заяви Богомил Бояджиев.

На официалната част на събитието екип на компанията, представи пред собственици и стопани на хижи и заслони, бюджетни и качествени решения за сън. Предложението е отправено към всички, които планират да подобрят легловата си база. Матракс анонсира и специална награда за оборудване на хижа с матраци Magniflex и isleep на стойност 5000 лв, срокът за участие е до 15.11.2023, като всички желаещи собственици и стопани на хижи изаслони могат да кандидатстват на сайта huts.360mag.bg със свободен текст защо да се избере техния обект.

Матракс е ексклузивен представител на матраци Magniflex и isleep и вече близо 20 години оборудва с продуктите си различни видове места за настаняване – хотели, къщи за гости, хижи и хосписи в Югоизточна Европа. Продуктите се отъждествяват с високо качество, несравним комфорт и дългосрочна гаранция. В хотелската гама компанията отговаря на очакванията на бизнеса за бюджет, което я прави предпочитандоставчик на над 500 хотела и места за настаняване.

 

Сподели публикацията