Българският туроператор Planet Travel Center празнува 28-ми рожден ден
Българският туроператор Planet Travel Center празнува 28-ми рожден ден
Slide
Slide
Slide
Slide
София. Българският туроператор Planet Travel Center, основан и успешно ръководен от Дарина Стефанова, празнува своя 28-ми рожден ден. Близо три десетилетия компанията е утвърдена сред партньорите си у нас и в чужбина, както и сред многобройните си клиенти, със своето коректно отношение и висококачествен продукт.
Ето какво сподели Дарина Стефанова в своята страница във фейсбук и в страницата Planet Travel Center.
“Преди 28 години в далечната 1995г. започна нашето безкрайно пътешествие в сферата на туризма. По пътя си се натъквахме на какво ли не. Преминахме успешно през всички препятствия: срив на валутните пазари, няколко икономически кризи, епидемии и какви ли не урагани, коронавирус пандемия и всичко, което може да се случи в живота и професионалното развитие на една компания.
След 28 г. ежедневни усилия смеем да твърдим, че сме достигнали етап на развитие, в който се чувстваме по-уверени от всякога, че се справяме с всичко, че сме силни, че имаме опита и вярата да бъдем една предпочитана от клиенти и партньори компания.
Благодарим на всички тях за доверието и се надяваме, че през следващите още поне 100 г. ще бъдем заедно в едни по-добри времена”, написа Стефанова.
Сподели публикацията