Slide
Slide
Slide
Slide

Чепеларе. На площад „Олимпийски“ в град Чепеларе с пита, мед и гайдарски поздрав местните жители и гости на града посрещнаха вчера Петър Гергьовски – шампионът на планетата в паралелния слалом от Световното първенство по сноуборд за младежи – Банско’ 2023. Децата от ЦПЛР Общински Детски Комплекс гр. Чепеларе бяха подготвили надпис “ БРАВО, ШАМПИОНИ“, който заедно с множество български знамена гордо държаха.

Кметът на община Чепеларе Боран Хаджиев поздрави сърдечно носителят на златния медал и му връчи чек за 1 000 лв., а на треньора му Васил Милчев – чек за 500 лв.

Изказа своите благодарности и признателност към всички спортисти от община Чепеларе, към техните треньори и родители за неуморния труд и дисциплина, благодарение, на които ние всички се гордеем, че сме българи и че Чепеларе не спира да дава толкова големи спортни величия на Света – тенденциозно. Пожела им здраве и стрeмеж към покоряване на още много лични и спортни върхове!

Председателят на Общински съвет Чепеларе Слава Пепеланова също поздрави шампиона Петър Гергьовски и треньорът му Васил Милчев за постиженията. Възпитаниците от ЦПЛР ОДК Чепеларе отново стоплиха сърцата на присъстващите с изпълненията си и за финал шампиона и треньора поведоха всеобщото хоро.

На събитието присъстваха Екатерина Дафовска и Радослав Янков – достойни примери за бъдещите поколения  шампиони на България.

Сподели публикацията