Slide
Slide

Варна. „Пееща Коледна Улица” ще радва варненци и гостите на града на 26-ти ноември, от 16:00 ч. до 19:00 ч., на площад „Независимост“, съобщиха от дирекция „Образование и младежки дейности“ при Община Варна. Инициативата се реализира с партньорството на вокална академия „Бънджи сингърс”.

Младите таланти – възпитаници на вокалните педагози Атанаска Липчева, Мила Маврова, Павлинка Тодорова, ВА „Бънджи Сингърс”, както и деца от танцовите формации „Стил Денс” и „Артистикс”, от гайдарска школа „Тракия” с художествен ръководител Никола Георгиев и индивидуални изпълнители, ще представят песни и танци на площада.

На място ще има и специална кутия, в която деца и родители ще могат да пуснат своите съкровени писма-желания до Дядо Коледа. Най-интересните от тях ще бъдат съобщени по-късно в медийното пространство, казват организаторите.

Днес официално се открива и Коледна градинка „Чаталджа“. Всички коледни къщички отварят гостоприемно врати в 11 ч. Ще има и музикална програма:

В 12 ч. – концерт на талантливите певци от Детска вокална академия „Бънджи сингърс“, а от 19 ч. концерт на V.S.O.P band, които ще накарат краката на посетителите да затанцуват неудържимо в ритъма на суинг и джаз класики.
Нека коледните емоции да започнат!

Сподели публикацията