Slide
Slide
Slide
Slide

Пампорово. Членовете на програмата на авиокомпанията Turkish Airlines – Miles&Smiles, вече могат да печелят мили чрез закупуване на ски услуги или настаняване в хотелите на „Пампорово“ АД – Перелик 5* и Орловец 5*. Това стана възможно, след като дружеството и въздушният превозвач започнаха да си сътрудничат с обща партньорска програма за стимулиране на туризма и бизнеса.

Miles&Smiles е специалната програма за редовно пътуващи с авиокомпанията Turkish Airlines. Избирайки да летите с Turkish Airlines и други партньорски авиокомпании по програмата, и да се възползвате от възможностите, предназначени да направят живота ви малко по-лесен, благодарение на техните услуги, може да събирате мили, които след това да използвате, както желаете.

Пампорово привлече над 150 участници от 10 нации и 3 континента за участие в състезание по планинското колоездене

Miles&Smiles ви предоставя изключителни оферти и привилегии, които варират според нивото на Вашето членство. Нивата на членство са именно Classic, Classic Plus, Elite, Elite Plus. Механизмът е изключително лесен! Можете да събирате мили, като летите с полети на Turkish Airlines, AnadoluJet и други авиокомпании, членове на Star Alliance. Трупането на мили ще Ви помогне да се квалифицирате или преквалифицирате за статус на членство в по-горно ниво.

Какво ще кажете за пътуването по света с привилегирования свят на Miles&Smiles? 

Подобрете изживяването си при полет, като печелите мили, докато летите, а също така пазарувайте с кредитни карти Miles&Smiles. Със спечелените може да получите наградни билети, обслужване по време на полет, повишаване на класа в кабината, допълнителен багаж, както и Shop&Miles и специални услуги от нашите партньори по програмата.

Членовете на Miles&Smiles вече могат да печелят мили чрез закупуване на ски услуги или настаняване в хотели Пампорово АД: Перелик 5* и Орловец 5*.

Лятната магия на българските планини

СКИ КАРТИ:

 • Спечелете 2000 мили, като закупите сезонна ски карта 2в1;
 • Спечелете 500 мили, като закупите ски карта за 3 и повече последователни дни;

СКИ ПАКЕТИ:

 • Спечелете 1500 мили, като закупите пълен ски или сноуборд пакет (включва ски карта, ски или сноуборд оборудване и групови уроци) за 3 или повече последователни дни;
 • Спечелете 1000 мили, като закупите Малък ски или сноуборд пакет (включва ски карта и оборудване за ски или сноуборд) за 3 и повече последователни дни;

НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ:

 • Печелете 500 мили за престой от една или повече последователни нощувки в хотел Перелик или Орловец;

Правила и условия

 • Мили могат да се печелят чрез закупуване на ски карта на основните каси в курорта.
 • Мили не могат да се печелят при ски услуги и настаняване със специални отстъпки от туроператори, промоции на корпоративни или авиокомпании и т.н.
 • Тази кампания е валидна за резервации през https://www.pamporovo.me/, https://www.hotelorlovetz.com/ и https://www.perelikhotel.com/, кол център 00 359 700 17 702 и резервации на e-mail: reservations@pamporovo.me
 • Дългите престои, състоящи се от последователни дни, се считат за един престой.
 • В случай че повече от един член на Miles&Smiles остане в една и съща стая, само един член може да спечели мили.
 • Картата Miles&Smiles трябва да бъде подадена на касите или при чекиране от члена, за да печелите мили.

Туристическите компании вече могат да заявят участието си в специализираното изложение на BUBSPA в Пампорово

Спечелените мили може да не се отразят незабавно във Вашия членски акаунт в Miles&Smiles. При възникнали проблеми, моля свържете се с нас на следния имейл адрес marketing@pamporovo.me

*Тази кампания е ограничена наличност.

Сподели публикацията