Варшава. Посланикът на България в Полша Маргарита Ганева присъства на откриването на XXVIII издание на международното туристическо изложение TT Warsaw.

Една от най-големите изненади на българския щанд беше представянето на танцов aнсамбъл “Иглика” с ръководител Катаржина Витек. С изпълнението си ансамбълът привлече вниманието на стотици хора, които се радваха на нашия фолклор и народни носии.

Тя бе придружена от Николай Костов – съветник „Туристически въпроси“ в посолството ни, който има сериозен принос за развитието на българо-полските отношения в областта на туризма и за големия интерес на полските туристи към България. Ганева и Костов проведоха работни срещи с българските съизложители и пожелаха успех.

Държавният секретар на спорта и туризма на Полша – г-н Анджей Гут-Мостови, дегустира български вина на специална презентация на националния щанд.

Припомняме ви, че тази година България е страна-партньор на експото във Варшава, което е едно от най-значимите събития, свързани с туристическата индустрия в Полша. Форумът се провежда от 24 до 26 ноември.

Участието на България е организирано от Министерството на туризма с информационен щанд от 321 кв. м. Страната ни е сред партньорите на събитието заедно с държави като Испания, Египет, Куба, Словакия, Казахстан, Грузия, Мароко, Виетнам и др.

Съседи на щанда на България са Грузия, Калабрия и Мароко. Страната ни привлича вниманието на посетителите с огромно рекламно пано, което е на видно място – близо до входа на залата.

Красива българска вечер в Люблин постави началото на представянето на страната ни в Полша

Посетителите на щанда имат възможност да се запознаят с възможностите за СПА ваканция в България
„Участието ни в изложението е четвъртата стъпка, която Съюзът предприема на пазар Полша само в рамките на година:
– през пролетта на тази година презентирахме висококачествения ни Медикъл/СПА и СПА продукт пред полски туроператори, НПО и държавни ръководители, които бяха на официално посещение в страната ни;
– през септември т.г. организирахме уебинар, по време на който отново представихме пред професионална полска публика своите членове;
– през октомври т.г. взехме участие в роуд-шоу в Полша и сега в рамките на три дни участваме в TT WARSAW.
Докато в началото на проекта „България – здравна дестинация на полски туристически пазар“ информацията в Полша за висококачествения ни продукт беше изключително оскъдна, сега сме доволни да отбележим, че вече ни търсят и познават партньори от предишните ни представяния.
България е страна-партньор на TT WARSAW и интересът към българския щанд е засилен!“, споделят от BUBSPA.

На щанда на България своите предложения за туризъм у нас лично ще представят Галакси Инвестмънт Груп ООД, Франга ООД, Онхолидейс България ЕООД, Е ТРАВЕЛС ЕООД, Севе Травел ООД, Български съюз по балнеология и СПА туризъм, Туристическа агенция СОЛВЕКС ЕООД, КРЕДО-Йоанна ЕООД, СТРОЙТРАНС 2011 ЕООД, Община Варна, Престиж Пропърти ЕООД, „ЛОТ-ТА“ ООД, АЛБЕНА ТУР ЕАД, Балкан Холидейз Сървисис ЕООД, Ландис ООД.

Гостите на изложението имат възможност да се запознаят с актуалните предложения на ваканционен комплекс „Терма вилидж“ в Кранево – чудесна дестинация за морски туризъм, както и за спортен, събитиен и СПА туризъм
Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA