“Онекс тур” с чартъри до Тунис и остров Джерба, програмите включват нощувка в оазис в пустинята, разходка с корабче и посещение на ферма за крокодили
“Онекс тур” с чартъри до Тунис и остров Джерба, програмите включват нощувка в оазис в пустинята, разходка с корабче и посещение на ферма за крокодили
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Туроператорът “Онекс тур” предлага почивки в Тунис с директни полети от София и Варна. Българските туристи могат да се възползват и от чартърите между София и остров Джерба – най-големият остров в Северна Африка.

За 2024 г. компанията е изготвила специална селекция от над 50 хотела, като в Тунис сънародниците ни основно отсядат в хотелите Monarque Club Rivage 4*, Monarque El Fatimi 4* и Movenpick Resort Marine & SPA 5*, а за ваканцията си на остров Джерба предпочитат да се настанят в Ulysse Djerba Thalasso & SPA 5*, Iliade Djerba Aquapark 4* и Palm Beach Club Djerba 4*.

По време на своя престой в Тунис българските туристи имат богат избор от допълнителни екскурзии срещу доплащане, като могат да посетят градовете Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид. Осигурява се целодневна екскурзия до Дуга, посещение на зоопарк Фригия, както и екскурзии до Кайрун, Ел Джем и Монастир. Част от списъка с атрактивни предложения е разходка с корабче.

На Джерба “Онекс тур” предлага екскурзия до пустинята Сахара с 1 нощувка в оазис в пустинята, еднодневни пътувания до Матмата и Дуз, Татауин и Шенини, както и полудневен или целодневен обиколен тур на острова.
Българските туристи могат да посетят ферма за крокодили и да си направят релаксираща морска разходка с корабче.

Полетите от София до Тунис са на 14 и 25 юни, а от Варна на 18 и 25 юни, а от София до Джерба на 16 и 23 юни, както и от 1 септември до 13 октомври – всяка неделя! Директни чартърни полети от София до Енфида и до Джерба се изпълняват от BH Air.

Запознайте се подробно с предложенията Почивка в Тунис и Почивка на остров Джерба, които Онекс тур предлага!

Телефони за връзка с главният офис в София:

0890 511 008

0899 761 861

Сподели публикацията