Slide
Slide
Slide
Slide

София. Wizz Air днес отбелязва своя 18-и рожден ден в България. За почти 2 десетилетия дейност в страната авиокомпанията е превозила над 25 милиона пътници от и до България, предлагайки достъпни цени и удобно разписание на полетите от 4 български летища – София, Варна, Бургас и Пловдив. За да отбележи този важен повод, Wizz Air организира незабравим лов на съкровища „18 години приключения“ на територията на София и Варна, където са и базите на компанията. Играта по случай 18-годишнината на Wizz Air ще се проведе днес и ще даде възможност на участниците да спечелят ваучери за полети, които могат да бъдат използвани в обширната маршрутна мрежа на WIZZ.

Над 2,3 млн. пътници са летели с Wizz Air от и до България през 2023 г.

От първия си полет през 2005 г. от София до Будапеща насам Wizz Air се утвърди като жизненоважна част от българската авиационна индустрия, свързвайки българските пътници с вълнуващи дестинации в Европа и извън нея. В момента у нас авиокомпанията предлага общо 50 маршрута до почти 20 държави, 9 от най-модерните самолети на Airbus (базирани в София и Варна) и разполага с близо 400 души местен екипаж, чиято отдаденост и професионализъм играят ключова роля за растежа на превозвача в страната.

За да отбележи 18-ия си рожден ден, Wizz Air избра три места в София и едно във Варна, където скри наградите от лова на съкровища. За да получат ваучера, приключенците ще трябва да открият местата, следвайки уликите на WIZZ, да кажат паролата „WIZZ 18″ и да публикуват стори в Instagram с ваучера (моля, номерът на ваучера да бъде покрит), като тагнат Wizz Air (@wizzair). Всички ентусиасти могат да последват официалния профил на Wizz Air в Instagram, за да намерят още подсказки.

5-те най-интересни дестинации в мрежата на Wizz Air, които да посетите през септември

Ето и уликите за скритите съкровища в София и Варна:
• Първото място носи името на дестинацията, откъдето започна всичко! Първият полет на Wizz Air от София излита към град в сърцето на Европа. Частица от тази омагьосваща дестинация и ваучерът можете да намерите в хотел със същото име в София.
• Втората тайна локация е началната точка на маратона на Wizz Air в София. Обуйте спортните си обувки си и БЯГАЙТЕ към старта на трасето, за да откриете наградата!
• За третото място ще се разходите по най-популярната пешеходна улица в София. Ваучерът се намира в сърцето на града и отбелязва броя на рождените дни, които Wizz Air е отпразнувала в България.
• Последният скрит ваучер е във Варна. Наградата може да бъде намерена там, където обикновено започват приключенията към чуждестранни дестинации – на първото check-in гише на WIZZ.

Wizz Air пожелава късмет на всички участници и докато отбелязва тези 18 невероятни години в България, очаква с нетърпение следващата глава от своите приключения в страната. Авиокомпанията ще продължи да бъде ангажирана с мисията си да предоставя достъпни възможности за пътуване и да насърчава икономическия растеж в страната и отвъд границите ѝ.

Сподели публикацията