150 българи ще посрещнат Нова година при Дядо Коледа в Лапландия
150 българи ще посрещнат Нова година при Дядо Коледа в Лапландия
Slide
Slide
Slide
Slide

София. 150 българи ще посрещнат Нова година при Дядо Коледа в Лапландия. Те си направиха резервации за чартъра на българския туроператор Планет, който ще излети на 28 декември от летището в София до Рованиеми. Сънародниците ни ще се върнат от приказния свят на 2 януари 2024 г.

Родители тръгват с децата си, които са от всички възрасти – от бебета до момичета и момчета над 12 г., за да направят семейни снимки с белобрадия старец. В самолета ще се качат много младежи, както и баби и дядовци, прабаби и прадядовци, които също очакват вълнуващите моменти с Дядо Коледа и невероятното изживяване във Финландия.

Туроператорът предлага богата програма с интересни допълнителни екскурзии, които ще потопят българските туристи в приказния свят на Лапландия

“От 16 години реализираме програмата си в Лапландия и към нея винаги има голям интерес. Самолетът отново е пълен, имам само 3-4 свободни стаи, които очакваме да бъдат резервирани. От миналата година предлагаме на българските туристи и посрещане на Нова Година на открито в ледения хотел”, сподели пред Bgtourism.bg собственикът на Planet Travel Center Дарина Стефанова.

Започнаха записванията за чартъра на Planet и Luxutour до Салала през януари

Срещата на българите с истинския Дядо Коледа ще е на 29 декември. Тогава ще се реализира екскурзията до “Селцето на Дядо Коледа и Санта Парк”. Тя включва посещение на селото на Дядо Коледа, пощата на Дядо Коледа, където можете да изпратите истинско писмо до свои роднини, приятели или колеги, посещение на офиса на Дядо Коледа и запознаване с истинския Дядо Коледа, посещение на сувенирните магазини в селото на Дядо Коледа.

В Лапландия сънародниците ни могат да посетят ферма за хъски и да си поръчат сафари в дивата лапландска гора на кучешки впряг. Организира се и посещения на Еленска ферма или на работилница за еленски рога. С цялата програма по дни може да се запознаете тук или на телефон 0700 16 200.

Сподели публикацията