Slide
Slide
Slide
Slide

Атина/София. Все повече българи избират круизите за почивка заради интересните дестинации и богатите програми с екскурзии. Такава е тенденцията и в световен мащаб. 101 115 пътешественици са избрали корабите на Celestyal през 2023 г., съобщиха от компанията за Bgtourism.bg. Интересът към маршрутите е нараснал с близо 50%, след като м.г. гръцката компания е посрещнала 67 606 души. Данните са за периода 1 януари – 31 октомври 2023 г. спрямо първите 10 месеца на 2022 г. Тази година корабите на Celestyal са реализирали 114 плавания.

Сериозен ръст има сред българските туристи, които м.г. са били 2 015 от началото на годината до края на октомври, а за същия период на тази година вече са 6 300.

1 283 от сънародниците ни преоткриха възможностите на новия кораб Celestyal Journey от началото на септември до края на октомври, достигайки до едни от най-красивите гръцки острови, Кушадасъ и пристанищата в Египет и Кипър, а до скоро и Израел.

Bgtourism.bg стартира свой канал във Viber и автоматизиран чатбот

Celestyal бързо си изгради репутацията и спечели признание като избор номер 1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда.

Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер предоставя истинско и уединено преживяване за пътниците. Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемство с истинско потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Сподели публикацията