Slide
Slide
Slide
Slide
София. Хотелски форум – най-голямата конференция за инвестиции и управление на хотели у нас, ще се проведе на 17 октомври в Гранд Хотел Милениум София.
За осма поредна година събитието ще събере хотелиери, туроператори, представители на авиокомпании, архитекти и дизайнери, доставчици, медии и официални гости, съобщи организаторът на форума Георги Дучев във фейсбук.
Той посочва, че във фокуса на програмата ще бъдат най-актуалните за бранша теми, сред които:
* Туризъм и пътувания 2023/2024: международни тенденции, генериращи пазари, какви са възможностите за България?
* Дестинация „България“: къде са възможностите за устойчиво развитие и ръст?
* Поглед от върха: разговор с инвеститори и мениджъри на хотели и хотелски групи за бизнес климата през 2023…и след това
* Устойчивост и зелени хотели: какви нови предизвикателства и възможности крие близко бъдеще?
* Как дизайнът на хотела може да допринесе за по-доброто изживяване на госта: примери и идеи от практиката
* Тенденции и иновации в управлението на приходите (Revenue Management): как да увеличим приходите, като оптимизираме цените и заетостта на хотела?
* Изкуствен интелект, роботи, Big Data, IoT, блокчейн: кои са най-обещаващите технологични иновации в хотелската индустрия и как да се възползваме от тях, днес?
*  Как да постигнем и поддържаме високо качество на хотелския продукт, въпреки предизвикателствата пред бизнеса?
* Изграждане на силна работодателска марка (Employer Branding): какви са ролите на собственика, мениджъра и екипа на хотела?
* Директни или индиректни резервации: как да извлечем максимума от различните канали за дистрибуция?
и други: http://htif.eu/program
Само на Хотелския форум, хотелиерите ще имат възможност да чуят и видят редица утвърдени експерти, от които ще научат:
* как да оптимизират своето онлайн присъствие, така че да привлекат повече директни резервации и да повишат онлайн репутацията на хотела.
* как да привлекат и мотивират стойностни хора в екипите си.
* какви технологии и решения водят до снижаване на разходите, повишаване на приходите и оптимално използване на ресурсите в хотелите.
* много други приложими идеи и препоръки, които не само ще ви разкрият „голямата картина“ в бизнеса, но ще ви помогнат да оптимизирате работата на своите хотели или, ако ви предстои инвестиция в нов обект, да я планирате по най-правилния начин. Повече информация за условията и реда на регистрация ще бъдат обявени скоро! Линк към събитието тук.
Сподели публикацията