“Емералд Травел” представи своите новогодишни програми и ексклузивни предложения за посрещане на 2024 година
“Емералд Травел” представи своите новогодишни програми и ексклузивни предложения за посрещане на 2024 година
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Туроператорът “Емералд Травел” представи своите новогодишни програми в чужбина. Това стана на елегантен вечерен коктейл в Гранд хотел Милениум в София, който се проведе под мотото „Заблестете с нас!“.

Събитието премина при сериозен интерес от страна на партньорите на компанията и представители на медиите, които бяха впечатлени от оригиналното видео съдържание, голямото разнообразие дестинации, блестящата селекция хотели, офертите с различен брой нощувки на отлични цени и най-вече от удобните възможности за пътуване с директни чартърни полети, както и с автобус от цяла България до всяко едно направление.

“Годината за нас беше страхотна и успешна, с много пътуващи туристи. Нашите чартърни програми до Турция продължават до края на октомври, когато ще може да направим равносметка за летния сезон. Броят на пътуващите до момента надвишава резултатите от 2019 г. Стартираха есенно-зимните програми до Египет. От м.г. предлагаме на нашите туристи едно по-различно посрещане на Нова година в чужбина, канейки популярни български изпълнители и артисти. Тази година заложихме на грандиозни посрещания в Тунис и в Турция – в Анталия и Истанбул. Новото в тази новогодишна кампания са чартърните полети до Истанбул – от София и Варна имаме такива. За втори път предлагаме чартърен полет от София до Кападокия. Осигуряваме чартъри до Анталия със самолет от София, Пловдив, Варна и Бургас, както и пътувания с автобус. В портфолиото ни влизат и самолетни програми от Варна и София до Тунис, както и до Египет от Варна и София.”, сподели пред Bgtourism.bg Яна Хитова – собственикът на компанията Яна Хитова.

Яна Хитова – управител на “Емералд Травел”

Официално “Емералд Травел” обяви и трите си ексклузивни предложения за посрещане на Новата 2024 година с организирана разкошна шоу програма, включваща парти с DJ от България и специалното участие на поп звездата Поли Генова в Анталия, чаровните грации от квартет НОТЕ в Тунис и любимата актриса Гергана Стоянова в магичния Истанбул.

Другите празнични дестинации, на които туристите на “Емералд Травел” и партньорите им могат да съчетаят зареждаща почивка и интересни приключения с приказното вълшебство на новогодишните тържества са: Памуккале, Кападокия, Измир, курортите Кушадасъ, Дидим и Айвалък в Егейска Турция, Шарм ел Шейх и Хургада в Египет, както и екзотичния остров Мавриций. Очаквайте в Bgtourism.bg подробна информация за всяка едно от дестинациите.
Резервациите по новогодишните ни програми текат с пълна сила като за някои от тях местата вече са ограничени.

Сподели публикацията